Ειδήσεις

Διεκδικήσεις Δημοσίου: Νέα συνάντηση Τρίτη 6-2-24, στις 18:00, στο Παυσίλυπο


Η αγωνία και η αγανάκτηση, για τα παραγόμενα οδυνηρά αποτελέσματα που προκύπτουν από την εφαρμογή του νόμου 5024/ΦΕΚ Α΄ 41/24-2-23 «Ρυθμίσεις για την εξαγορά κατεχομένων ακινήτων της ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου, λοιπές διατάξεις για την ιδιωτική περιουσία του Δημοσίου και άλλες διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Οικονομικών», ήταν έκδηλες στην πρώτη συνάντηση των θιγόμενων συμπολιτών μας, που έγινε την προηγούμενη Πέμπτη.

Διαπιστώθηκε έντονο ενδιαφέρον για μια από κοινού αντιμετώπιση, όχι μόνο με δικαστικά μέσα αλλά και με αυξημένη και μαζική πολιτική πίεση, αφού κοινή συνισταμένη των παρόντων ήταν ότι πρέπει να δοθεί, έστω και αργά, πολιτική λύση σε ένα τόσο σημαντικό κοινωνικο-οικονομικό ζήτημα.

Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε, να επαναληφθεί η συνάντηση, την Τρίτη 6-2-24, στις 6μμ, στο Παυσίλυπο, παρουσία δικηγόρων (για πιθανές διευκρινίσεις) και να δοθεί η δυνατότητα να παραβρεθούν κι άλλοι συμπολίτες μας, μια και το ενδιαφέρον είναι αυξημένο καθώς οι επιδόσεις δικαστικών κλητεύσεων συνεχώς διευρύνονται. Επίσης, θα παρθούν συγκεκριμένες αποφάσεις για τον τρόπο αντίδρασης.

Παράκληση για ενημέρωση των ενδιαφερομένων, με όποιο πρόσφορο τρόπο, για καθολική συμμετοχή και συντονισμένες ενέργειες αποκατάστασης της αδικίας.

 

Εκ μέρους των παρευρισκόμενων, Γιώργος Ηλ. Τσιτσιμπής

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα ελέγχου αυθεντικότητας του μελιού
Επόμενο άρθρο Η Δώρα Γούλα Επικεφαλής της Γραμματείας Ισότητας και Ατομικών - Κοινωνικών Δικαιωμάτων της ΓΣΕΕ