Ειδήσεις

Δημιουργία Θεματικού Πάρκου στη Λίμνη Πλαστήρα


Την προοπτική και τους όρους συνεργασίας μεταξύ Δήμου Λίμνης Πλαστήρα και του Οργανισμού e-trikala, εξέτασαν σε σύσκεψη στο δημαρχείο στο Μορφοβούνι, μετά από πρόσκληση του δημάρχου κ. Νάνου. Ο κ. Οδυσσέας Ράπτης, διευθυντής του e-trikala, με τα στελέχη άκουσαν από τον δήμαρχο το πλάνο του πολυθεματικού πάρκου και την σύνδεση με το Σχολείο Δάσους Κερασιάς. Στο πλαίσιο της ετήσιας λειτουργίας του πάρκου, ο δήμαρχος ανέφερε την αναγκαιότητα δημιουργίας ενός μόνιμου σημείου αναφοράς στη λίμνη Πλαστήρακαι για όλες γιορτινές μέρεςτου χρόνου και τα τριήμερα.

Στόχος της συνεργασίας η οργάνωση και λειτουργία του Πολυθεματικού Πάρκου Κερασιάς, σε συνδυασμό με τον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα. Ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα πρότεινε σε πρώτη φάση την δημιουργία ενός Χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου, το οποίο θα λειτουργήσει συμπληρωματικά προς αυτό των Τρικάλων. Παράλληλα ζήτησε το περιεχόμενο να είναι μοναδικό και ανεξάρτητο από το Μύλο των Ξωτικών, αλλά να έχει τις προϋποθέσεις να γίνει η λίμνη Πλαστήρα σημείο αναφοράς για τα Χριστούγεννα

Έπειτα όλοι μαζί επισκέφθηκαν το χώρο, όπου εξετάσθηκαν κάποιες ιδέες και ο κ. Ράπτης με τα στελέχη του δεσμεύτηκαν να καταθέσουν σύντομα σχετικό υπόμνημα, για να προχωρήσει ο Δήμος στις ανάλογες ενέργειες, έτσι ώστε τα προσεχή Χριστούγεννα να ξεκινήσει η σταδιακή ανάπτυξη του Πάρκου.

 

Προηγούμενο άρθρο 19.200 μαθητές μεταφέρει η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Απόλυτος καταναλωτικός – ψυχαγωγικός προορισμός και το Πάσχα το Fashion City Outlet