Ειδήσεις

Δήμος Μουζακίου: Αποστολή αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους της Εύβοιας


Στο πλευρό των πυρόπληκτων κτηνοτρόφων της Βόρειας Εύβοιας και συγκεκριμένα στον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, βρέθηκε την Παρασκευή 27/08 κλιμάκιο του Δήμου Μουζακίου και του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Μαυρομματίου, προκειμένου να στηρίξουν έμπρακτα με την αποστολή ζωοτροφών τους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Είχε προηγηθεί κάλεσμα του Δήμου Μουζακίου σε συνεργασία με τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Μαυρομματίου στους δημότες, με στόχο να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ζωοτροφές, καθώς οι πυρόπληκτοι κτηνοτρόφοι της Εύβοιας αντιμετώπιζαν εξαιρετικά μεγάλο πρόβλημα με την τροφή των ζώων τους.

Την αποστολή που αποτελούνταν από δύο φορτηγά με περίπου 50 τόνους ζωοτροφών, συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Νίκος Πούπης, τα μέλη του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Μαυρομματίου, Εύη Τρίμμη Πάτα και Ηλίας Πάτας και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου «Ο Καραϊσκάκης», Δημήτρης Γιώτης. Η μεταφορά των ζωοτροφών έγινε αφιλοκερδώς από τους ιδιοκτήτες φορτηγών αυτοκινήτων, Ηλία Μαρούλη και Δημήτρη Ζήση. Η παρελαβή της αποστολής έγινε από τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, Άγγελο Κωνσταντινάκη και τον ειδικό σύμβουλο, Μιχάλη Καλομοίρη.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας για την επιβολή εισιτηρίου ανόδου στον Όλυμπο
Επόμενο άρθρο Σύγχρονος αθλητικός εξοπλισμός από την Περιφέρεια για συλλόγους της Θεσσαλίας