Ειδήσεις

Δήμος Μουζακίου: Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθεια στους σεισμοπαθείς


Ανθρωπιστική αποστολή βοήθειας πραγματοποίησε την Παρασκευή το πρωί ο Δήμος Μουζακίου, στους σεισμοπαθείς του Δήμου Τυρνάβου, ως ένδειξη αλληλεγγύης στους πληγέντες.

Την αποστολή που αποτελούνταν από δύο φορτηγά με κρεβάτια, κλινοσκαπέσματα, στρώματα, νερά και τρόφιμα μακράς διάρκειας, συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Κουτσογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Νίκος Πούπης, ο Διευθυντής της ΔΗΚΕΔΗΜ, Δημήτρης Φραγκόπουλος, οι οδηγοί Θωμάς Ζαρνακούπης και Παναγιώτης Κωστόπουλος και ο δημοτικός υπάλληλος Αντώνης Πάνος.

Η παραλαβή των αγαθών έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο Τυρνάβου, από τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας του Πολίτη, Γιώργο Γκάτσο και τον Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΗΤ, Γιώργο Παπαλέξη, οι οποίοι ευχαριστήσαν τον Δήμο Μουζακίου για την έμπρακτη στήριξη.

«Δίνουμε το παρόν στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, στηρίζοντας τους ηθικά και υλικά», τόνισε ο Αντιδήμαρχος κ.Πούπης, με τον Αντιδήμαρχο κ.Κουτσογιάννη, να συμπληρώνει: «Είναι μέρες για βοήθεια και αλληλεγγύη. Ας μην ξεχνάμες τις δικές μας δύσκολες στιγμές που βιώσαμε με τον «Ιανό» και την αγάπη που δεχτήκαμε από όλο τον κόσμο».

Μετά το πέρας της αποστολής, οι Αντιδήμαρχοι και ο Διευθυντής της ΔΗΚΕΔΗΜ, επισκέφτηκαν το Δαμάσι, που δοκιμάστηκε από το σεισμό με τεράστιες ζημιές, μεταφέροντας στους κατοίκους του τα μηνύματα συμπαράστασης των πολιτών του Δήμου Μουζακίου.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Κλειστά τα σχολεία σε όλη τη χώρα για δυο εβδομάδες
Επόμενο άρθρο Ασθενής σεισμική δόνηση 2,1 Ρίχτερ κούνησε τους Σοφάδες