Ειδήσεις

Δήμος Μουζακίου: Παραλαβή νέου εκσκαφέα – φορτωτή JCB από το Φιλόδημος ΙΙ


Ένα νέο μηχάνημα έργων προστέθηκε σήμερα στο στόλο οχημάτων του Δήμου Μουζακίου, προκειμένου να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των έκτακτων φαινομένων.

Πρόκειται για έναν καινούργιο εκσκαφέα- φορτωτή JCB τύπου 4CX με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, εκ των πλέον εξελιγμένων και αναγνωρισμένων τεχνολογικά τύπων, κατασκευασμένος σύμφωνα με τις οδηγίες και προδιαγραφές ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο οποίος παραδόθηκε στον Δήμο Μουζακίου, μέσω του προγράμματος «ΦΙλοδημος ΙΙ».

Την παραλαβή έκανε ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Πολίτη και Ποιότητας Ζωής, Γιώργος Φούντας και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Γιάννης Πατσιαούρας, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τον εκπρόσωπο της εταιρείας, Κοσμά Λεονταράκη για τις δυνατότητες του συγκεκριμένου μηχανήματος.

Ο νέου εκσκαφέας – φορτωτής JCB τύπου 4CX θα καλύψει ουσιαστικές και λειτουργικές ανάγκες και θα δώσει λύσεις στα προβλήματα καθημερινότητας των κατοίκων της περιοχής. Παράλληλα θα διασφαλίσει καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες εργασίας στους χειριστές μηχανημάτων έργου του Δήμου Μουζακίου.

Προηγούμενο άρθρο Ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του ιαματικού
Επόμενο άρθρο Βοήθεια και Αγάπη από το Σύδνεϋ Αυστραλίας για τους Σεισμόπληκτους της Ελασσόνας