Ειδήσεις

Δίνουμε αίμα, δίνουμε ελπίδα: Εθελοντική αιμοδοσία στο Fashion City Outlet την Πέμπτη 3 Ιουνίου


Το Fashion City Outlet σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας διοργανώνει την Πέμπτη 3 Ιουνίου εθελοντική αιμοδοσία, στους χώρους του εκπτωτικού κέντρου, από τις 12.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα.

Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού στο θέμα της αιμοδοσίας και η δημιουργία τακτικών αιμοδοτών.

Παράλληλα, το Fashion City Outlet επιθυμεί να καθιερώσει την εθελοντική αιμοδοσία σαν έναν θεσμό ανάμεσα στους υπαλλήλους και τους πελάτες του. Μάλιστα σκοπεύει μελλοντικά να προχωρήσει και στη δημιουργία Συλλόγου Αιμοδοσίας, ώστε σε περίπτωση ανάγκης να μπορεί να βοηθάει όποιον το έχει ανάγκη.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία του Fashion City Outlet θα είναι ανοιχτή για το κοινό και μπορούν να συμμετάσχουν και να δώσουν αίμα όλοι όσοι το επιθυμούν: πελάτες του εκπτωτικού κέντρου αλλά και υπάλληλοι των καταστημάτων.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη Μάρκετινγκ του Εκπτωτικού Κέντρου κα. Νάνσυ Κουρούπη, η δράση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της πολιτικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Fashion City Outlet με στόχο την ενημέρωση του κοινού για την εθελοντική αιμοδοσία και την ενίσχυση του θετικού αντικτύπου της, καθώς η εθελοντική αιμοδοσία άπτεται όλων των πτυχών της ζωής των τοπικών μας κοινοτήτων.

Η υπεύθυνη Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κα. Νανά Κιουτσούκωστα από την πλευρά της σημειώνει την σημασία συνέχισης της εθελοντικής αιμοδοσίας και κατά την περίοδο πανδημίας που διανύουμε, καθώς οι ανάγκες για αίμα είναι ακόμη μεγαλύτερες.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγείτε κατά την ώρα της αιμοδοσίας βεβαίωση ώστε, αν το επιθυμούν, να λάβουν σχετική άδεια αιμοδοσίας.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία, μπορούν να ενημερώνονται αλλά και να δηλώνουν συμμετοχή, καλώντας την Γραμματεία του Fashion City Outlet στο τηλέφωνο 2410671717.

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα έναν 68χρονο στο Αμπελικό
Επόμενο άρθρο Συγκροτήθηκαν σε σώμα το ΔΣ και η ΕΕ της Οικόσφαιρας