Ειδήσεις

Διοργάνωση πεζοπορίας από την ΙΡΑ Καρδίτσας


Μια πολύ όμορφη εκδήλωση διοργανώθηκε πρόσφατα από την τοπική διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών για μικρούς και μεγάλους, μέλη και φίλους της Ένωσης.

Σε μια ωραία, ηλιόλουστη μέρα όλοι οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν στον υπέροχο χώρο του Ιεραποστολικού Κέντρου στην Πορτίτσα, το οποίο ευγενικά παραχώρησε η Εξωτερική Ορθόδοξη Ιεραποστολή Καρδίτσας για την εκδήλωση.

Η, βατή για όλους πεζοπορική διαδρομή, οδηγούσε στο χωριό του Αγ. Γεωργίου και οι πεζοπόροι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη βόλτα τους μέσα σε ένα ατόφια φυσικό περιβάλλον, γεμάτο απολαυστικές ευωδιές, ήχους και χρώματα. Στην πλατεία του χωριού η ομάδα απόλαυσε ένα δροσερό διάλλειμα και τη θερμή υποδοχή του προέδρου της κοινότητας και μέλους της ΙΡΑ Καρδίτσας, κ. Τηλέμαχου Ντρούβα, πριν πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

Τους κουρασμένους πεζοπόρους υποδέχτηκαν με την άφιξη τους νέες μυρωδιές, αυτή τη φορά από το μπάρμπεκιου που είχαν ετοιμάσει οι εθελοντές του συλλόγου για ανάκτηση δυνάμεων! Η βραδιά συνεχίστηκε με μουσική, ευχάριστες συζητήσεις, προτάσεις και σχέδια μελλοντικών δράσεων, με συνοδεία πάντα ψητών και μπύρας.

Η IPA Καρδίτσας ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο της Εξωτερικής Ορθόδοξης Ιεραποστολής Καρδίτσας, κ. Δημήτρη Καλλιαντζή και τα μέλη του αντίστοιχου διοικητικού συμβουλίου για την υποστήριξη τους στις δράσεις της και τους συγχαίρει για αυτόν τον υπέροχο χώρο που έχουν δημιουργήσει στην Πορτίτσα.

Προηγούμενο άρθρο Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης
Επόμενο άρθρο Έτος Σαμπαλιώτη το 2025 για το Δήμο Καρδίτσας