Ειδήσεις

ΔΟΠΑΠΑΠ: Εξοπλισμός με φορητούς απινιδωτές στα Ιατρεία όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων


Μέσω του τύπου πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας (Ε.Π.Σ.Κ) για την αναβολή όλων των αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων, με αφορμή την απώλεια νέων ανθρώπων (αθλητών) κατά την διάρκεια αγώνων σε αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρα μας.

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής Παλαμά ( Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π.) ενημερώνει την Ε.Π.Σ.Κ. και όλους τους αρμοδίους, ότι από την Άνοιξη του 2022, μετά από σύσκεψη του Προέδρου του Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π. κ. Βάιου Μπακαβέλου με όλα τα Αθλητικά Σωματεία του Δήμου Παλαμά, ανακοινώθηκε ότι στον προγραμματισμό ήταν ο εξοπλισμός των ιατρείων όλων των γηπέδων που γίνονται χρήση στον Δήμο Παλαμά και είναι αρμοδιότητας του Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π.

Η αρχή έγινε με την παροχή σάκων πρώτων βοηθειών, πλήρως εξοπλισμένων με αθλητικό εξοπλισμό, προς όλα τα αθλητικά σωματεία.

Στη συνέχεια, έγινε ο εξοπλισμός με φορητούς απινιδωτές στα Ιατρεία όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς και η τοποθέτηση επιτοίχιων φαρμακείων.

Για όλους εμάς προέχει η υγεία όλων όσων χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις και από οποιοδήποτε πόστο (αθλητές, προπονητές, παράγοντες και φίλαθλοι).

Συμφωνούμε απόλυτα με την κίνηση αυτή της Ε.Π.Σ.Κ.  και δηλώνουμε έτοιμοι για την διεξαγωγή αγώνων όλων των Πρωταθλημάτων (Τοπικών και Εθνικών).

Τέλος, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς τις οικογένειες και τα Αθλητικά Σωματεία των νέων ανθρώπων που χάθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό.

 

Προηγούμενο άρθρο Εθελοντική αιμοδοσία ΕΟΣ Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο ΣΘΕΒ: Οι προκλήσεις και οι τάσεις στην αγροδιατροφή