Ειδήσεις

Δώρισαν ζωή οι αιμοδότες του Παλαμά


Για μία ακόμη φορά οι συνδημότες μας έδειξαν έμπρακτα την ευαισθησία, την κοινωνική συνείδηση και την ανιδιοτέλεια που τους διακρίνει, συμμετέχοντας μαζικά στην  έκτακτη αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του πολιτιστικού κέντρου Παλαμά.

Ήταν η 55η αιμοδοσία, στην οποία συλλέχθηκαν 58 πολύτιμες μονάδες αίματος οι οποίες θα τονώσουν τα αποθέματα αίματος στο τμήμα αιμοδοσίας  του Γ.Ν. Καρδίτσας!.

Οι ιώσεις που ταλαιπωρούν πολύ κόσμο τις τελευταίες μέρες δεν επέτρεψαν σε αρκετούς ακόμη να δώσουν αίμα.Βέβαια το σημαντικό είναι ότι πολλοί  νέοι ηλικιακά αιμοδότες συμμετείχαν με χαμόγελο στη διαδικασία!

Συγχαίρουμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, που παραβρέθηκαν στην αιμοδοσία, εκφράζοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπό τους, μίας και το αίμα ούτε παράγεται αλλά ούτε και αντικαθίσταται, παρά μόνο προσφέρεται!

Ευχαριστούμε τον διευθυντή κ. Αθανασίου για την παρουσία του, την ιατρό κ. Παπαδημητρίου και το νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας για εξαιρετική δουλειά τους και που πάντα με το χαμόγελο υποδέχονται τους αιμοδότες μας και κάνουν ακόμη πιο εύκολη τη διαδικασία!.

Ευχαριστούμε επίσης για την ευγενική προσφορά τους:

  • την κ. Λένα Παπαδοπούλου (από το Μάρκο)για την προσφορά μπανανών
  • τον κ. Θέμη Τσιγαρδά (ηλεκτρολόγο) για την προσφορά κρουασάν και
  • την κ. Αντιγόνη Χαλβατζάρα που για μια ακόμη χρονιά μας έστειλε σοκολατάκια από την Στοκχόλμη!

Κάθε αιμοδότης μετά το πέρας της αιμοδοσίας έπαιρνε από ένα ημερολόγιο και από ένα στυλό, προσφορά του συλλόγου.

 

Προηγούμενο άρθρο Το πρόγραμμα ελέγχων ανίχνευσης κορωνοϊού την Τρίτη 3/1
Επόμενο άρθρο Συνάντηση του Δημάρχου Δ. Μουζακίου Θεοφάνη Στάθη με την αποστολή της Εθνικής Ομάδας Βόλει Παίδων