Ειδήσεις

Δωροεπιταγές 50 ευρώ στους μαθητές του Παλαμά Καρδίτσας


Δωροεπιταγές 50 ευρώ, για την αγορά σχολικών ειδών, διένειμε την Τρίτη 24 Οκτωβρίου σε 318 μαθητές, έντεκα σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στον πληγέντα από την κακοκαιρία Daniel δήμο Παλαμά του νομού Καρδίτσας, η Τράπεζα Πειραιώς.

Η τράπεζα συμμετείχε ως κύριος χορηγός σε δράση που οργάνωσε η Thetis Capital για τη στήριξη συνολικά 650 μαθητών στη Θεσσαλία, μια περιοχή που ακόμη δοκιμάζεται από τις συνέπειες των πλημμυρών του Σεπτεμβρίου. Στελέχη της τράπεζας από την Καρδίτσα επισκέφθηκαν και τα 13 νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία των διαμερισμάτων του δήμου Παλαμά και παρέδωσαν τις δωροεπιταγές σε κάθε έναν από τους μικρούς μαθητές ξεχωριστά μαζί με ευχές για καλή πρόοδο. Παράλληλα συζήτησαν με εκπαιδευτικούς και γονείς για τις δυσκολίες που έχουν ανακύψει για το εκπαιδευτικό έργο λόγω των φυσικών καταστροφών.

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στις πρωτοβουλίες που λαμβάνει η τράπεζα όταν υπάρχουν δύσκολες καταστάσεις, για τη στήριξη τοπικών κοινωνιών, πέρα από τις κεντρικές χορηγίες. Ως γνωστόν μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία  η τράπεζα Πειραιώς έχει ήδη διαθέσει 12,5 εκατ. ευρώ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών να προσφέρει συνολικά 50 εκατ. ευρώ για την ανακούφιση της περιοχής.

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα εορτασμού της εθνική επετείου στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Διαλέξεις από το Διαιτολόγο-Διατροφολόγο, Υγιεινιστή και Γεωπόνο Σωκράτη Βασιλάκοψ