Ειδήσεις

Δράση: Έλα μαζί μας στον περίπατο για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού


Την Τετάρτη 25.10.2023 και ώρα 11.00 π.μ, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α’ Τάξης, εκπροσωπώντας το Σχολείο μας, πήραν μέρος στη δράση “Έλα μαζί μας στον περίπατο για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού”, η οποία συνδιοργανώθηκε από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μουζακίου, την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία (Παράρτημα Καρδίτσας) και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Δήμου Μουζακίου. Η δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος της Ζώνης Δημιουργικών Δραστηριοτήτων, κατά τη διάρκεια του οποίου ετοιμάστηκεκαι κατάλληλο υλικό, με την καθοδήγηση των καθηγητριών που έχουν αναλάβει το συγκεκριμένο μάθημα (κ. Αμπατζή Γεωργία, κ. Βασιλείου Κωνσταντινιά και κ. Λαζαρίνα Μαρία). Η εκκίνηση των συμμετεχόντων έγινε από την Πλατεία και η κατάληξη στο Δημαρχείο.

Με την πράξη αυτή οι συμμετέχοντες  μαθητές και εκπαιδευτικοί απέδειξαν την ευαισθησία τους και τον προβληματισμό τους για το σοβαρότατο αυτό πρόβλημα της υγείας και αντιλήφθηκαν την ανεκτίμητη αξία της ενημέρωσης, της Γνώσης και Πρόληψης.

 

Προηγούμενο άρθρο Περιφέρεια Θεσσαλίας-Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας: Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού
Επόμενο άρθρο Μεγάλη η προσέλευση στα εγκαίνια της έκθεσης Ροκοκό, 1η και 2η Τεχνολογική Επανάσταση, στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST