Ειδήσεις

Δύο ακόμα υποψήφιοι με τη Νέα Πορεία για το Δήμο Μουζακίου


Συνδημότισσες και συνδημότες, Ανακοινώνουμε σήμερα δυο νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού μας «Νέα Πορεία» για το Δήμο Μουζακίου, με επικεφαλής το νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Φάνη Στάθη.

Πρόκειται για τον Κώστα Σκρέτα από τη Λαζαρίνα και το Λευτέρη Τέγο από το Μαυρομμάτι.

Κοινό γνώρισμα όλων των στελεχών του Συνδυασμού μας είναι η ισχυρή θέληση για προσφορά στον τόπο. Το συγκεκριμένο κριτήριο άλλωστε είναι από τα πιο βασικά της σύστασής του, που συνδυάζεται με την εντιμότητα και την ετοιμότητα ανάληψης αποτελεσματικής δράσης άμεσα. Ο Δήμος Μουζακίου έχει ανάγκη από τοπικούς ηγήτορες που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να γίνει γρήγορα πράξη το πολυπόθητο άλμα ανάπτυξης. Χρειάζεται πρόσωπα όπως αυτά που παρουσιάζουμε σήμερα και κάθε μέρα, τα οποία έχουν στενούς δεσμούς με τις τοπικές κοινωνίες, βιώνουν τις αγωνίες, τους προβληματισμούς τους και κυρίως, έχουν το πολιτικό σθένος να πρωταγωνιστήσουν στην αναζήτηση λύσεων. Είμαστε πολύ χαρούμενοι διότι ολοένα και περισσότερα τέτοια πρόσωπα συντάσσονται μαζί μας. Εξάλλου, η αυτοδιοικητική κίνησή μας με τον επικεφαλής νυν Δήμαρχο Μουζακίου Φάνη Στάθη, εμπνέουν εμπιστοσύνη και έχουν αποδείξει στην παρούσα δημοτική θητεία τις ιδιαίτερες ικανότητες ή δυνατότητές τους. Μέσα σε πρωτόγνωρες κρίσεις, όχι μόνο κράτησαν γερά το «τιμόνι» του Δήμου μας, αλλά δρομολόγησαν και σημαντικά έργα που ήδη ολοκληρώθηκαν ή εκτελούνται αυτή την περίοδο. Ήρθε όμως η ώρα να χαράξουμε «Νέα Αυτοδιοικητική Πορεία», ακόμη πιο παραγωγική και ελπιδοφόρα, με νέες δυνάμεις και ανανεωμένη την εμπιστοσύνη των δημοτών στο ολοκληρωμένο σχέδιό μας.  Συνεχίζουμε όλοι μαζί… Τον Οκτώβριο ανοίγουμε νέα σελίδα για το Αύριο!

Ειδικότερα, για τους νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους αναφέρουμε τα εξής:

Σκρέτας Κωνσταντίνος του Προκοπίου. Είναι Διοικητικός Υπάλληλος στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου. Ασχολήθηκε πρώτη φορά με τα κοινά το 1998, όταν στις τότε δημοτικές εκλογές εκλέχτηκε Τοπικός Σύμβουλος στην Τ.Κ. Λαζαρίνας του «Καποδιστριακού» Δήμου Μουζακίου. Την ιδιότητά του διατήρησε και στις επόμενες δημοτικές θητείες μέχρι το 2010 που αναδείχθηκε Πρόεδρος στο Τ.Σ. της γενέτειράς του, η οποία πλέον συμπεριλαμβάνεται διοικητικά στον «Καλλικρατικό» Δήμο Μουζακίου. Η θητεία του αυτή έληξε το 2014. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος Δ.Σ. στην Ένωση Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων Ν. Καρδίτσας, μέλος Δ.Σ. στην ποδοσφαιρική ομάδα Α.Ε. Μουζακίου, ενώ είναι σήμερα μέλος στο Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Κέντρων Υγείας Ν. Καρδίτσας.

Τέγος Ελευθέριος του Λάμπρου, αγρότης – παραδοσιακός αποσταγματοποιός. Ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τα κοινά στις δημοτικές εκλογές του 2010 θέτοντας υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος Δ. Μουζακίου. Ακολούθησε η συμμετοχή του στις περιφερειακές εκλογές του 2019 ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας. Πριν χρόνια στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στον ακοντισμό και έκτοτε ασχολούνταν με το στίβο προπονώντας αθλητές Εθνικών Ομάδων. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. στην Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης και στην Εξελεγκτική Επιτροπή της Ε.Ο.Π.. Ήταν αθλητής του Γ.Α.Σ. Πασιαλής και του Πανελληνίου, προπονητής στίβου του Παναθηναϊκού, ενώ είναι πτυχιούχος Γυμναστικής Ακαδημίας – καθηγητής φυσικής αγωγής και αθλητισμού. Εργάστηκε στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και στο Δήμο Βύρωνα.

 

Προηγούμενο άρθρο Η ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ παρουσιάζει τους πρώτους υποψήφιους
Επόμενο άρθρο Ευχές Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου για την εορτή της Πολιούχου Αγίας Παρασκευής