Ειδήσεις

Δύο ακόμα υποψηφίους ανακοίνωσε ο Φάνης Στάθης


Συνδημότισσες και συνδημότες, Παρουσιάζουμε σήμερα ακόμη δυο υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού «Νέα Πορεία» για το Δήμο Μουζακίου, με επικεφαλής το νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Φάνη Στάθη. Πρόκειται για το Νίκο Ζαρνακούπη και τη Γλυκερία Χαϊντούτη – Μακρυγιάννη.

Προχωράμε με νέους στόχους και νέα πρόσωπα, στο δρόμο που χαράξαμε στην πρώτη Διοικητική θητεία στο Δήμο Μουζακίου, για μια «Νέα Αυτοδιοικητική Πορεία» που θα δημιουργεί συνεχώς καινούργιες συνθήκες δυναμικής προόδου στον τόπο. Βασικό μέλημά μας είναι να αναδείξουμε όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας που έχει τεράστιες δυνατότητες. Με τη στήριξη των συνδημοτών μας, το όνειρο της τοπικής ανάπτυξης θα το κάνουμε πολύ γρήγορα πράξη.

Κατά αλφαβητική σειρά,οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Νέας Πορείας» είναι οι εξής:

Ζαρνακούπης Νικόλαος του Παναγιώτη, δημόσιος υπάλληλος με καταγωγή από την Οξυά. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαυρομμάτι. Είναι στέλεχος της Υπηρεσίας Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων κράτησης στα Τρίκαλα και από το 2020 υπηρετεί στο Α. Τ. Μουζακίου ως πολιτικός υπάλληλος. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά ως Δημοτικός σύμβουλος το 2007. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών τη χρονική περίοδο 2009 – 2010. Από το 2011 έως 2014 θήτευσε Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μουζακίου (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ). Από το 2017 έως σήμερα είναι Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μουζακίου. Το Νοέμβριο του 2022 ανέλαβε καθήκοντα Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας και Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών στην παρούσα Δημοτική αρχή, τα οποία ασκεί μέχρι σήμερα.

Μακρυγιάννη – Χαϊντούτη Γλυκερία του Ηλία,Επιχειρηματίας από τη Βατσουνιά, διαμένει μόνιμα στη Γελάνθη. Έχει σπουδάσει Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων και Νοσηλευτική. Είναι πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας, Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού – Λαογραφικού ΣυλλόγουΓελάνθης «Ο Άγιος Γεώργιος» και διατηρεί Κτηνοτροφική Μονάδα στη Βατσουνιά. Συμμετέχει πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές.

 

Προηγούμενο άρθρο Θερμική εισβολή με 45άρια στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Καυτές θερμοκρασίες στη Θεσσαλία, καυτές εκπτώσεις στο Fashion City Outlet