Ειδήσεις

Δύο φορτηγά από το Δήμο Παλαμά για τους σεισμοπαθείς Τουρκίας και Συρίας


Με πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ, η ΠΕΔ Θεσσαλίας μαζί με τους 25 δήμους της Περιφέρειας Θεσσαλίας, προχώρησαν σε συλλογή χρήσιμου υλικού άμεσης ανάγκης για να προωθηθεί στους πληγέντες από το καταστροφικό σεισμό που έπληξε τη νοτιοδυτική Τουρκία και τη βόρεια Συρία, αφήνοντας πίσω χιλιάδες νεκρούς, πολλαπλάσιους τραυματίας και εκατομμύρια άστεγους ανθρώπους…

Ο Δήμος Παλαμά συμμετέχοντας στο κάλεσμα της ΠΕΔ Θεσσαλίας, συγκέντρωσε δύο φορτηγά με ρούχα, κουβέρτες, σάκους και κλινοσκεπάσματα, τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη υγιεινής, καθώς και ιατροφαρμακευτικό υλικό, και έχουν ήδη αποσταλεί στο σημείο συγκέντρωσης, στη Λάρισα.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους δημότες μας, που ανταποκρίθηκαν άμεσα και μαζικά στο κάλεσμα ανθρωπιάς που απευθύναμε και συνέρρευσαν στους χώρους του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου μας, προσφέροντας ό,τι μπορούσε ο καθένας για να βοηθήσουμε τους πληγέντες της Τουρκίας και της Συρίας, που δοκιμάζονται σκληρά από την μεγάλη ανθρώπινη τραγωδία. Ήταν καθήκον μας να συνδράμουμε στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου που μας συγκλονίζει όλους. H αλληλεγγύη δεν έχει σύνορα, θρησκεία κι εθνικότητα. Και οι δημότες μας το γνωρίζουν καλά αυτό, γι’ αυτό και η ανταπόκρισή τους ήταν άμεση και συγκινητική», δήλωσε ο δήμαρχος Παλαμά κ. Γιώργος Σακελλαρίου.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Δράση της Φλόγας στην Καρδίτσα για τον παιδικό καρκίνο
Επόμενο άρθρο Πάνω από 30 φορτηγά η ανθρωπιστική βοήθεια της ΠΕΔ Θεσσαλίας στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας