Eγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της Λέλας Κατεχάκη με τίτλο: ‹‹Εκεί μέσα››


Xθές Παρασκευή 2 Μαρτίου στην  Λέσχη Φωτογραφίας & Κινηματογράφου Καρδίτσας (ΛΕΦΚΚ) έγιναν τα εγκαίνια της  έκθεσης φωτογραφίας της Λέλας Κατεχάκη με τίτλο:                                    ‹‹Εκεί μέσα››

Αρκετοί συμπολίτες μας καθώς και Τρικαλινοί πολίτες, τίμησαν με την παρουσία τους την γνωστή Δημοσιογράφο-Φωτογράφο, η οποία προσέφερε στους επισκέπτες μπουφέ.

Η Λέλα Κατεχάκη, ασχολείται με την καλλιτεχνική φωτογραφία, περισσότερο από 25 χρόνια. Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται στην έκθεση, αποτελούν απόσπασμα μιας μεγάλης θεματικής ενότητας, η οποία διαπραγματεύεται το θαλασσινό νερό και τους αντικατοπτρισμούς του κόσμου και της ζωής… μέσα σε αυτό.
Η Λέλα Κατεχάκη, ασχολείται με την καλλιτεχνική φωτογραφία, περισσότερο από 25 χρόνια. Οι φωτογραφίες που θα παρουσιάσει στην έκθεση, αποτελούν απόσπασμα μιας μεγάλης θεματικής ενότητας, η οποία διαπραγματεύεται το θαλασσινό νερό και τους αντικατοπτρισμούς του κόσμου και της ζωής… μέσα σε αυτό.
Η Λέλα Κατεχάκη, ασχολείται με την καλλιτεχνική φωτογραφία, περισσότερο από 25 χρόνια. Οι φωτογραφίες που θα παρουσιάσει στην έκθεση, αποτελούν απόσπασμα μιας μεγάλης θεματικής ενότητας, η οποία διαπραγματεύεται το θαλασσινό νερό και τους αντικατοπτρισμούς του κόσμου και της ζωής… μέσα σε αυτό.Η Λέλα Κατεχάκη, ασχολείται με την καλλιτεχνική φωτογραφία, περισσότερο από 25 χρόνια. Οι φωτογραφίες που θα παρουσιάσει στην έκθεση, αποτελούν απόσπασμα μιας μεγάλης θεματικής ενότητας, η οποία διαπραγματεύεται το θαλασσινό νερό και τους αντικατοπτρισμούς του κόσμου και της ζωής… μέσα σε αυτό.
Τις φωτογραφίες, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, θα συνοδεύει ηχητική εγκατάσταση, η οποία θα δημιουργεί τον καμβά ενός ηχητικού περιβάλλοντος, σχετικού με τους ήχους των νερών… καθώς και την σημειολογική έννοια του νερού, όπως και τους μύθους που “γέννησε” η αρχέγονη αυτή ουσία.
Διάρκεια: 2-12 Μαρτίου 2012
Ώρες λειτουργίας: 10:00π.μ.  – 1:00μ.μ. και 7:00μ.μ. – 10:00μ.μ.
Διεύθυνση: Αίθουσα ΛΕΦΚΚ  Δημοτική Αγορά Καρδίτσας
Τηλ. Πληροφοριών: 6985064951

Προηγούμενο άρθρο Βόλτα με τα ποδήλατα
Επόμενο άρθρο «Nα ξαναγίνουμε φτωχοί;» στο χώρο του ‘τέχνης παίδευσις’ Θεατρικού Εργαστηρίου Καρδίτσας