Ειδήσεις

Eκδήλωση τέλους σχολικής χρονιάς Σχολής Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη


Η Σχολή Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη, ολοκληρώνοντας ακόμα μια δημιουργική χρονιά, πραγματοποίησε την Τρίτη 18 Ιουνίου καλοκαιρινό party λήξης της σχολικής χορευτικής χρονιάς στο Παυσίλυπο, όπου μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και χόρεψαν! Η εκδήλωση περιελάμβανε πολύ χορό, μουσική, χαμόγελα και καλοκαιρινή διάθεση. Όλα τα τμήματα παρουσίασαν χορογραφίες των δασκάλων τους  Μαρίας Καραπαναγιώτη ,Έφης Καρανάσιου και Λίλης Καραπαναγιώτη με πολύ κέφι και καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές, που κατέκλυσαν το χώρο. Αμέσως μετά το χορευτικό κομμάτι της βραδιάς, πραγματοποιήθηκε η απονομή των πτυχίων των εξετάσεων χορού του συστήματος ISTD (Imperial Society of Teachers of Dancing) σε Ballet, Modern & Jazz, που πραγματοποιήθηκαν στη Σχολή το Δεκέμβριο με απόλυτη επιτυχία.

Στις εξετάσεις έλαβαν μέρος  μαθητές και μαθήτριες της Σχολής, που προετοιμάστηκαν και εξετάστηκαν σε επίπεδα από Primary ως Grade 4 στο κλασικό μπαλέτο, από Primary ως Grade 3 στο μοντέρνο χορό και σε Bronze, Silver & Gold στο Jazz μεγαλύτερες ηλικίες Η Σχολή Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη, πιστοποιημένη από το 1991 από το ISTD και τη RAD προετοιμάζει και διοργανώνει εξετάσεις τα τελευταία 27 χρόνια. Μέσα από αυτή τη διαδικασία οι μαθητές και οι μαθήτριες της Σχολής επεκτείνουν τις ικανότητές τους στο χορό και ταυτόχρονα αποκτούν ένα πτυχίο που αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο. Η χαρά του χορού γίνεται ένα εργαλείο μάθησης και επίτευξης στόχων!

Παιδιά και γονείς ανανέωσαν το ραντεβού τους το Σεπτέμβριο, οπότε και θα ξεκινήσουν τα μαθήματα, ενώ οι εγγραφές στη Σχολή έχουν ήδη ξεκινήσει. Η Σχολή Χορού συμπλήρωσε φέτος 32 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, όπου με συνέπεια και σεβασμό εκπαιδεύει μικρούς και μεγάλους στην τέχνη του χορού με παιδαγωγικές μεθόδους, που συμβάλουν στην εξέλιξη των μαθητών. Η ποιότητα αυτή αντανακλάται και στο πολιτιστικό έργο που παράγεται, όπως έχουν πολύ συχνά την ευκαιρία να διαπιστώσουν οι συμπολίτες μας.

Η Σχολή Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη και η Καλλιτεχνική Ομάδα Δρυάδες εν Πλω συγχαίρουν τους σπουδαστές για την επιμέλεια τους, τη συνέπειά τους και την πορεία τους φέτος στη Σχολή. Επίσης, ευχαριστεί θερμά τους γονείς και τους οικείους για την αμέριστη συμπαράσταση και την υλική υποστήριξη, οι οποίοι, σε χαλεπούς καιρούς, από το υστέρημά τους παρέχουν στα παιδιά τους καλλιτεχνική αγωγή ως μέσο για την επίτευξη της παιδείας. Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι, με υγεία, χαρά και χαμόγελα πολλά!

 

 

Προηγούμενο άρθρο Δήλωση του νεοεκλεγέντος δημοτικού συμβούλου Δήμου Μουζακίου Γεωργίου Καραβίδα
Επόμενο άρθρο Kαλοκαιρινή γιορτή του Β΄ Βρεφονηπιακού σταθμού