Ειδήσεις

Εμποροϋπάλληλοι Καρδίτσας: Τώρα είναι ώρα μάχης, οργάνωσης και αγώνα!


Η εργατική – λαϊκή οικογένεια βιώνει  στο πετσί της τις τραγικές συνέπειες της αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζουν τόσο η σημερινή όσο και οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Όλοι αναρωτιούνται πως θα βγει ο χειμώνας, πως θα αντιμετωπιστεί η  ακρίβεια που τσακίζει κόκκαλα. Εκατοντάδες λαϊκές οικογένειες στην πόλη μας δεν έχουν πια τη δυνατότητα να πληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος, οι μικρομεσαίοι αγρότες αδυνατούν να αντιμετωπίσουν το κατά πολύ αυξημένο κόστος παραγωγής, οι αυτοαπασχολούμενοι της πόλης βλέπουν τον τζίρο να μειώνεται συνεχώς, οι φοιτητές αδυνατούν να ανταποκριθούν στα υψηλά ενοίκια. Οι μισθοί και οι συντάξεις παραμένουν καθηλωμένοι και η όποια αύξηση δόθηκε στον κατώτατο μισθό εξανεμίζεται σε χρόνο μηδέν λόγω της ακρίβειας.

Η ελπίδα βρίσκεται στα δικά μας χέρια. Ήρθε η ώρα λοιπόν!

Η εργατική τάξη, ο λαός μας έχει και την πείρα, και το θάρρος, και την αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσει τη σημερινή κατάσταση. Ο χειμώνας που έρχεται μπορεί να είναι χειμώνας γεμάτος αγώνες και μάχες, που θα δίνει ελπίδα και κουράγιο σε όλο το λαό μας. Ήδη, σε πολλούς χώρους δουλειάς έχουν ανάψει εστίες αντίστασης.

Δεν δεχόμαστε να ζούμε με τις «ελεημοσύνες», τα pass και τα voucher. Δεν δεχόμαστε να υπάρχουν λαϊκές οικογένειες που δεν έχουν ρεύμα. Δεν δεχόμαστε να βγουν οι λαϊκές κατοικίες στον πλειστηριασμό. Δεν δεχόμαστε τα παιδιά μας να μην μπορούν να σπουδάσουν. Δεν είναι σύγχρονο και ρεαλιστικό να συμβιβαζόμαστε με τα λίγα!

Παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας, συμμετέχουμε μαζικά στη σύσκεψη και οργανώνουμε τον αγώνα μας!

Όλοι στη σύσκεψη Σωματείων & Φορέων, συνδικαλιστών του νομού που οργανώνουν το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων με σχέση Ιδιωτικού Δικαίου  και η Ένωση Γιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας την Πέμπτη 29/9 και ώρα 7:00μμ στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας

Προηγούμενο άρθρο Η ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ για την επίσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου, δυο χρόνια μετά τον Ιανό
Επόμενο άρθρο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ-ΤΕΒΕ: Ρεύμα φτηνό για το λαό