Ειδήσεις

Έμπρακτη αλληλεγγύη του Δήμου Μουζακίου στους σεισμοπαθείς


Μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης έστειλε ο Δήμαρχος Μουζακίου Θεοφάνης Στάθης, στους Δημάρχους της Θεσσαλίας όπου σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6, 3 Ρίχτερ και προκάλεσε τεράστιες καταστροφές.

Συγκεκριμένα, ο κ.Στάθης εκφράζοντας τη συμπαράσταση όλων των δημοτών του Δήμου Μουζακίου, σε τηλεφωνική επικοινωνία μετέφερε στους Δημάρχους Ελασσόνας Νίκο Γάτσα, Τυρνάβου Ιωάννη Κόκουρα και Φαρκαδόνας Σπύρο Αγναντή τη στήριξη και την αλληλεγγύη στους δοκιμαζόμενους από το φυσικό φαινόμενο δημότες των περιοχών.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου, τόνισε: «Με πρόσφατη τη μνήμη και την εμπειρία του φαινομένου «Ιανός», στο επίκεντρο του οποίου ήταν ο Δήμος μας, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους κατοίκους των Δήμων Ελασσόνας, Τυρνάβου και Φαρκαδόνας. Θέτουμε στη διάθεση των συναδέλφων αιρετών για τους πληττόμενους κατοίκους, χώρο διαμονής και διατροφής στη Μαθητική Εστία Μουζακίου για όσο καιρό χρειαστεί. Επιπλέον η Κοινωνική μας Υπηρεσία, μέσω της ψυχολόγου και των κοινωνικών λειτουργών βρίσκονται στη διάθεση των κατοίκων των γειτονικών μας Δήμων για παροχή ψυχολογικής στήριξης. Σε αυτή τη δοκιμασία δεν είναι μόνοι! Είμαστε στο πλευρό τους, αρωγοί, για να πάρουν ξανά οι πληγέντες τις ζωές τους στα χέρια τους».

Προηγούμενο άρθρο Μήνυμα του βουλευτή Γιώργου Κωτσού για την Πανελλήνια Ημέρα κατά της σχολικής βίας
Επόμενο άρθρο Το μήνυμά μας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μάρτη)