Ειδήσεις

Ευχαριστίες της Γιάννας Αγγελοπούλου στον Σύλλογο Μαυρομματίου Ο Καραϊσκάκης


Δεν ήταν στην πρόθεσή μου να δημοσιεύσω την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή της προέδρου της επιτροπής ΕΛΛΑΔΑ 2021 κυρίας Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη αλλά λόγοι ήθους και ευπρέπειας μου το επιβάλουν γιατί οι ευχαριστίες αφορούν κυρίως τα μέλη του χορευτικού μας τμήματος τα οποία η κ. πρόεδρος μέσα από αυτή την επιστολή προς το πρόσωπό μου ευχαριστεί για την υποδοχή που της επιφύλαξαν

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε, Αγαπητέ Δημήτρη Γιώτη,

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία στο ιστορικό Μαυρομμάτι, τόπο στενά συνδεδεμένο με το μεγάλο ήρωα της Επανάστασης Γεώργιο Καραϊσκάκη, μια επίσκεψη που μας γέμισε περηφάνια και τιμή και θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας.

Ο Εορτασμός της Εθνικής Επετείου, και η συμμετοχή του Δήμου Μουζακίου, με την πρωτοβουλία δημιουργίας φυσικού και ψηφιακού Μουσείου, αφιερωμένου στον μεγάλο ήρωα του Αγώνα, στη γενέτειρά του είναι μια πρωτοβουλία που τιμά το παρελθόν, μεθετικό πρόσημο στο μέλλον, ως πηγή ανάπτυξης αλλά και έμπνευσης για τις νεότερες γενιές.

Σε παρακαλώ, να μεταφέρεις τις ευχαριστίες μου, στους νέους του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου ‘’Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ,, που μας υποδέχτηκαν και μας συνόδευσαν σε όλη την επίσκεψη, Στην Ελένη Χασιώτη και στην αδελφή της Κατερίνα, στον Κωνσταντίνο Παπαϊωάννου και στον Ιωάννη Πλακιά, που μας καλωσόρισαν με τις τοπικές φορεσιές, λουλούδια και χαμόγελο, και μας έδωσαν δύναμη και ελπίδα για το μέλλον.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες, επίσης, για τις σημαντικές εκδόσεις που μου πρόσφερες, με ευχές για καλή δύναμη και καλή συνέχεια.

Με εκτίμηση & φιλία,  Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη Πρόεδρος Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

 

Δημήτρης Γιώτης

 

Προηγούμενο άρθρο Η Επιτροπή Ειρήνης σχετικά με τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ
Επόμενο άρθρο Τι έδειξαν οι έλεγχοι για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού