Ειδήσεις

Ευχαριστίες του Προέδρου του Ανοιχτού Φιλοσοφικού Σχολείου Φαναρίου Δημήτρη Ντούσα


Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όσους οργάνωσαν, στήριξαν και συμμετείχαν στην παρουσίαση του νέου μου βιβλίου Φιλοσοφίας. Πιο συγκεκριμένα ευχαριστώ:

1.Την Κοινότητα Φαναρίου Καρδίτσας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της Ιωάννη Φασιανό για το πάθος με το οποίο στηρίζει όλες τις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες του Ανοιχτού Φιλοσοφικού Σχολείου Φαναρίου.

2.Την Ένωση Αγραφιώτικων Χωριών και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της Βασίλη Τσαντήλα για τη θέρμη με την οποία αποδέχτηκε να μιλήσει για το βιβλίο μου “Φιλοσοφία του ιστορικού γίγνεσθαι”.Ο Βασίλης Τσαντήλας είναι ο μοναδικός άνθρωπος του νομού Καρδίτσας που συνεχίζει να δίνει αγώνες σαράντα χρόνια τώρα για την τουριστική προβολή και αξιοποίηση των δυνατοτήτων του κάστρου Φαναρίου.Το χωριό μας πρέπει να τον τιμήσει, όπως αρμόζει στους ευεργέτες του.

3.Τον φιλόλογο καθηγητή, ιστορικό και λαογράφο, Σεραφείμ Μυλωνά,ο οποίος είναι και διευθυντής του 6ου Γυμνασίου Καρδίτσας.Ο καθηγητής, αφού μελέτησε προσεκτικά το ογκώδες βιβλίο, έκθεσε με ανάγλυφο τρόπο τις βασικές έννοιες και αρχές του.

4.Την δασκάλα και πρόεδρο της κοινότητας Πύργου Ιθώμης, Βασιλική Αποστολίδη, η οποία μυείται με γοργούς ρυθμούς στην φιλοσοφία.Η δασκάλα συντόνισε με άψογο τρόπο την εκδήλωση.

5.Το μεγάλο πλήθος του κόσμου, Φαναριώτες αλλά και κάτοικοι άλλων περιοχών,που συμμετείχαν στην παρουσίαση. Ευχαριστώ επίσης όσους ανακοινοποίησαν την πρόσκληση της εκδήλωσης.

6.Ευχαριστώ, τέλος, όσους μίλησαν με καλά λόγια για το βιβλίο και για το πρόσωπο μου.

Σε ό,τι με αφορά και αφορά και το Ανοιχτό Φιλοσοφικό Σχολείο, θα συνεχίσουμε τα μαθήματα φιλοσοφίας – μια παράδοση που γίνεται 28 χρόνια τώρα, από το 1995, δωρεάν. Το Ανοιχτό Φιλοσοφικό Σχολείο δεν είναι ΜΚΟ, δεν χρηματοδοτείται από πουθενά, και τα οποιαδήποτε έξοδα καλύπτονται από τον ιδρυτή του και πρόεδρό του Ντούσα Δημήτρη.

Για το επόμενο μάθημα θα βγάλουμε σχετική ανακοίνωση. Στο Facebook μπορείτε να με βρείτε ως “Δημήτρης Ντούσας”.

 

Προηγούμενο άρθρο Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως των Σοφάδων
Επόμενο άρθρο Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου: Η Κρανιά και οι οικισμοί της