Ειδήσεις

Ευχές και δώρα στην Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν.Κ από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιο


‘’ Να ανθίζουν παντού παιδικά χαμόγελα’’, αυτή ήταν η ευχή του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιου, ο οποίος επισκέφτηκε την παιδιατρική κλινική του Γ.Ν.Κ με τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη κλιματικής κρίσης και πολιτικής προστασίας Δημήτρη Αναγνωστόπουλο και την πρόεδρο του ΠΕΠΙΣ της Περιφέρειας Θεσσαλίας κα Λία Ρογγανάκη.

Νωρίτερα συναντήθηκε με τη διοικήτρια του Γ.Ν.Κ κα Μαίρη Κουτσιούμπα, με την οποία συζήτησαν θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου. Ο Κ. Νούσιος επεσήμανε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε Καρδίτσας ήταν πάντοτε και θα είναι παρούσα , όπου ζητηθεί η συνδρομή της για τη μεγαλύτερη νοσηλευτική μονάδα του Νομού.

Η κα Κουτσιούμπα από την πλευρά της ευχαρίστησε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη και τόνισε ότι γίνεται προσπάθεια για την αναβάθμιση όλων των υπηρεσιών του Νοσοκομείου, με επίκεντρο πάντοτε τον άνθρωπο.

Ακολούθησε επίσκεψη στην Παιδιατρική Κλινική, όπου η διευθύντρια κα Χριστίνα Μπάρκα, ενημέρωσε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για τον αριθμό και την εξέλιξη των νοσηλειών, επισημαίνοντας ότι είναι μια εποχή με έξαρση των ιώσεων, αλλά τόσο το ιατρικό, όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό καταβάλλουν  κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχή αντιμετώπισή τους.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης της ζήτησε να μεταφέρει τις ευχές του και την αγάπη του σε όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται αυτές τις γιορτινές μέρες και τους πρόσφερε δώρα και γλυκίσματα. Μαζί βεβαίως με πολλές ευχές και με το νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής για ‘’ καλή χρονιά, υγεία και πολλά παιδικά χαμόγελα’’.

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας – παράρτημα Καρδίτσας ο υπουργός Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρας
Επόμενο άρθρο Η Ανακύκλωση στον Δήμο Καρδίτσας - Του Σωτήρη Αντωνίου, Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας