Ειδήσεις

Ευχές του δημάρχου Παλαμά Γιώργου Σακελλαρίου στους υποψήφιους των Πανελλαδικών


Εύχομαι σε όλους εσάς που ξεκινάτε το δικό σας αγώνα των Πανελληνίων εξετάσεων, δύναμη, υπομονή και επιμονή! Η ψυχραιμία, η νηφαλιότητα και η αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο στόχο σας.

Το αποτέλεσμα των πολύχρονων προσπαθειών σας, ν’ανταμείψει τους κόπους σας και να σημάνει την αρχή για έναν νέο κύκλο εμπειριών και γνώσεων, που θα αποτελέσουν μελλοντικά “ισχυρό όπλο” για την επαγγελματική και προσωπική σας καταξίωση.

Το ισχυρότερο όπλο σε μια μάχη, είναι η ψυχή.   Οι αξίες της ζωής είναι τόσο πολύτιμες που δεν χωράνε μόνο στη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων… Κι αν δεν τα καταφέρετε μην το βάλετε κάτω ετοιμαστείτε για την επόμενη μάχη. Άλλωστε, η μόνη χαμένη μάχη, είναι αυτή που δε δόθηκε..

Στην δύσκολη συγκυρία που περνάμε, όπου τα ιδεώδη και τα ιδανικά υποχωρούν, μπροστά στα οικονομικά δεινά και τις συρράξεις, ο πνευματικός πλούτος είναι αυτός που θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την κάθε δυσχέρεια και να οδηγηθούμε σε ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο μέλλον.

Εσείς κυνηγήστε τα όνειρα σας κι εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να ανοίξουμε δρόμους για την εκπλήρωση τους.

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι η πρώτη μεγάλη μάχη που δίνετε στη ζωή στο ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας. Ωστόσο, οι εξετάσεις αυτές δεν αποτελούν τη μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιηθούν τα όνειρα σας και αποτελούν απλά μία δοκιμασία για τους κόπους των τελευταίων χρόνων.

Θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή επιτυχία, να μην σταματήσετε να διεκδικείτε τα όνειρά σας και να επιμείνετε στους στόχους σας, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας.

Εύχομαι κουράγιο και υπομονή και στους γονείς σας, οι οποίοι αγωνιούν για το μέλλον σας και ζουν επίσης πολύ έντονα τη συγκεκριμένη διαδικασία, όπως επίσης και στους καθηγητές σας που στήριξαν τις προσπάθειες σας. Καλή επιτυχία!!!..

Προηγούμενο άρθρο Αποτελέσματα rapid tests στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων