Ειδήσεις

Ειρήνη (Ρένα) Ξηροφώτου: Ρήξη γιατί όλα μπορούν να είναι αλλιώς


Κατεβαίνω στις εκλογές γιατί ελπίζω ότι έτσι θα ξεκινήσει ο αγώνας, η μεγάλη ανατροπή της κατάστασης η οποία μας σκοτώνει τη ζωή μας. Δεν είμαστε γάτες να έχουμε 7 ζωές.

Στο ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη βρήκα τη συνέπεια λόγων και έργων. Από τη στιγμή που μπήκα στο κόμμα, δεν έχασα την αναφορά μου και την έμπνευση που μου έδωσε

Το ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη ρήξη είναι μια τέτοια δύναμη. Γιατί υποστηρίζει τη ρήξη στο σήμερα και δεν επικαλείται μια «δευτέρα παρουσία», παραπέμποντας στο απροσδιόριστο μέλλον, αλλά κυρίως γιατί είναι μια δύναμη που ενώνει, δυνάμεις και ανθρώπους των κινημάτων και δεν διασπά.

Αυτά που πρέπει να αλλάξουν πρώτα και ταυτόχρονα είναι: η παραγωγική ανασυγκρότηση στον πρωτογενή τομέα, η εθνικοποίηση των μέσων παραγωγής ενέργειας και η ανάκτηση του δημοσιονομικού ελέγχου. Με αυτή την παραγωγική ανασυγκρότηση μπορείς να θρέψεις το λαό, με την εθνικοποίηση της ενέργειας περνάμε στον δευτερογενή τομέα και με την ανάκτηση του δημοσιονομικού ελέγχου μπορούμε να ασκήσουμε κοινωνική πολιτική.

Πρώτη Φορά ΡΗΞΗ, λοιπόν. Για αυτό δημιουργήσαμε το μετωπικό, ενωτικό, ψηφοδέλτιο, την μετωπική, ενωτική, παράταξη «ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη.

Επειδή έχουμε το χρέος της ανυπακοής και της ανατροπής στην παράδοση αυτού του τόπου.

Γιατί έχουμε την υποχρέωση να ακυρώσουμε το τοξικό ψεύδος ότι δεν υπάρχει εναλλακτική σε αυτά που σκοτεινιάζουν το νου των πολλών, σε αυτά που αναγκάζουν τα παιδιά μας είτε να μεταναστεύουν είτε να ψαλιδίζουν απάνθρωπα τα όνειρά τους.

Γιατί έχουμε την υποχρέωση να αντικαταστήσουμε το τοξικό ψεύδος πως δεν υπάρχει εναλλακτική με την μόνη σίγουρη, διαχρονική αλήθεια: ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!

 

Ειρήνη (Ρένα) Ξηροφώτου

Υποψήφια Βουλεύτρια ΜέΡΑ25 Καρδίτσας

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Ασθένειες που προσβάλουν τις καλλιέργειες με αγγουριές Θερμοκηπίου