Ειδήσεις

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου


Πραγματοποιήθηκε στις 20-10-2022 με μέριμνα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, εκδήλωση για τον εορτασμό της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Το πρωί τελέστηκε επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη Λάρισα, στην οποία χοροστάτησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ.κ. Βαρθολομαίος, εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, κ.κ. Ιερώνυμο.

Αναγνώστηκε επίσης η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα, από τον Προϊστάμενο του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, Αστυνόμο Β’ Πέτρο Παπαδημητρίου.

Στη συνέχεια, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας και ο Διευθυντής Αστυνομίας Λάρισας, Αστυνομικός Διευθυντής Αγάπιος Χαρακόπουλος, υποδέχθηκαν τους προσκεκλημένους στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας, όπου έλαβε χώρα μικρή δεξίωση.

Επιπλέον, ανάλογες εορταστικές εκδηλώσεις έλαβαν χώρα στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας, με την παρουσία των Διευθυντών της εκάστοτε Διεύθυνσης και συγκεκριμένα του Ταξίαρχου Μιλτιάδη Αλεξάκη στη Μαγνησία, του Αστυνομικού Διευθυντή Δημητρίου Μήτραινα στα Τρίκαλα και του Ταξίαρχου Θωμά Καρανάσιου στην Καρδίτσα.

Στην Καρδίτσα, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, κ.κ. Τιμόθεος, ενώ παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας, Κωνσταντίνος Νούσιος, ο Δήμαρχος Καρδίτσας, Βασίλειος Τσιάκος, εκπρόσωπος του Κέντρου Εκπαίδευσης Στρατονομίας (ΚΕΣΝ) Καρδίτσας, Απόστολος Γαλάνης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας, Αντιπύραρχος Κωνσταντίνος Τσιώλης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, Ιωάννης Μακρής, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) – Παραρτήματος Καρδίτσας, Γεώργιος Ζαρχανής, εκπρόσωποι απόστρατων Αξιωματικών του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και απόστρατοι και εν ενεργεία αστυνομικοί.

Σημειώνεται ότι μικρές δεξιώσεις παρατέθηκαν και σε Βόλο, Τρίκαλα και Καρδίτσα μετά το πέρας των δοξολογιών στους Ιερούς Ναούς.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Δοκιμασία στην Πάτρα για τον Α.Σ. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο H πολυβραβευμένη κινηματογραφική ταινία DANIEL 16 στο Πνευματικό Κέντρο Σοφάδων