Ειδήσεις

Εκδηλώσεων συνέχεια από την Επιτροπή Ειρήνης


Άλλη μια εκδήλωση από τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της Επιτροπής Ειρήνης πραγματοποιήθηκε  με επιτυχία χθες στην πλατεία Γιολδάση (ΛΑΠΠΑ) . Πρόκειται για την παράσταση  Καραγκιόζη από το θέατρο σκιών του Μάκη Χάρμπα που ενθουσίασε τους μικρούς φίλους.

Ο Στράτος Ροδίτης, γραμματέας της Επιτροπής Ειρήνης, τόνισε την ανάγκη  συνέχισης των αγωνιστικών πρωτοβουλιών για την απεμπλοκή της χώρας μας από τον  ιμπεριαλιστικό πόλεμο της Ουκρανίας  και την κατάργηση των αμερικανικών βάσεων που είναι διάσπαρτες στο ελληνικό έδαφος και αποτελούν στόχο αντιποίνων. Η δε αυμμετοχή μας στην λυκοσυμμαχία του ΝΑΤΟ μας κοστίζει 4 δις τον χρόνο, χρήματα που θα μπορούσαν να διατεθούν για να έχουν τα παιδιά πολύπλευρη μόρφωση με  σύγχρονα σχολεία και δασκάλους και να έχουν τη δυνατότητα να μεγαλώνουν   με ικανοποιημένες όλες τις σύγχρονες ανάγκες τους.

Ο κύκλος των δραστηριοτήτων της Επιτροπής Ειρήνης θα ολοκληρωθεί με εκδήλωση-συζήτηση που συνδιοργανώνει με το Σύλλογο Γυναικών Καρδίτσας (ΟΓΕ)  την Πέμπτη 2 Ιούνη στο καφέ «ΡΟΠΤΡΟΝ» στις 7 μμ.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Αρχίζουν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Κουμουνδούρου
Επόμενο άρθρο Εκδήλωση για την νεανική επιχειρηματικότητα στο ΣΔΕ Καρδίτσας