Ειδήσεις

Εκδήλωση στο 5ο Γυμνάσιο Καρδίτσας με θέμα τη σχολική βία


Το 5ο Γυμνάσιο Καρδίτσας την Τρίτη 13 /12/2022 πραγματοποίησε ενημερωτική παρουσίαση για τους μαθητές της Β τάξης με θέμα τη σχολική βία και το bullying. Υπεύθυνες της δράσης ήταν η Σύμβουλος Σχολικής Ζωής Παππά Ευαγγελία και η φιλόλογος Ζάρρα Χριστίνα , οι οποίες κάλεσαν τον ψυχολόγο Αλέξανδρο Βάρρα και την κοινωνική λειτουργό Αικατερίνη Τσικρικα για να ενημερώσουν τους μαθητές για το φλέγον ζήτημα της σχολικής βίας και του διαχωρισμού της από το bullying. Με τρόπο κατατοπιστικό ,αλλά κυρίως βιωματικό, οι μαθητές κατανόησαν τις δύο έννοιες, παρουσίασαν τις εμπειρίες τους και έλυσαν τις απορίες τους μέσα από τη γόνιμη συζήτηση που έγινε με τον ψυχολόγο.

Με την παρουσία του αλλά και την ενεργή του συμμετοχή στα δρώμενα μας τίμησε ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου του ΠΕΚΕΣ Θεσσαλιας κος Νικόλαος Διαμαντής που μίλησε με θέρμη για την εκδήλωση. Τον ευχαριστούμε ολόψυχα για την τιμή που μας έκανε καθώς και τον διευθυντή του σχολείου Κωνσταντίνο Κανδύλα, ο οποίος επίσης παρευρέθηκε .

Προηγούμενο άρθρο Παράταση λειτουργίας πρατηρίων υγρών καυσίμων εντός αστικού ιστού
Επόμενο άρθρο Παρουσιάστηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών το έργο Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες τηλεδιάσκεψης σε δικαστήρια και σωφρονιστικά καταστήματα