Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή (των Αγίων 318 θεοφόρων πατέρων της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου 28 Μαΐου 2023, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τ.Κ. Ζαϊμίου.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 8:00΄μ.μ., θα τελέσει την ιερά Αγρυπνία, επί τη ιερά μνήμη της οσίας μητρός ημών Υπομονής και επί τη επετείω της αποφράδος ημέρας της υπό των Τούρκων γενομένης αλώσεως της Κωνσταντινουπόλεως, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Καρδίτσης.

Προ της Απολύσεως, θα ευλογήσει το κόλλυβο προς τιμήν της Αγίας και θα τελέσει ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του αυτοκράτορος Κωνσταντίνου ΙΑ΄ Παλαιολόγου και πάντων των συν αυτώ αναιρεθέντων πατέρων και αδελφών.

****

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή (των Αγίων 318 θεοφόρων πατέρων της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου 28 Μαΐου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Rapid tests για covid-19 στον Δήμο Παλαμά
Επόμενο άρθρο Συνεργασία του Δήμου Μουζακίου με την Τοπική Αναπτυξιακή Εταιρεία Ίταμος