Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος,το εσπέρας της Παρασκευής 23 Ιουνίου 2023 και ώρα 6:00΄μ.μ.,θα μεταβεί στην πόλη του Βόλου, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού, όπου θα συμμετάσχει στην υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου, ο οποίος θα κηρύξει την έναρξη της Ναυτικής Εβδομάδος.

Το Σάββατο 24 Ιουνίου, επί τη εορτή του Γενεθλίου του Τιμίου Προδρόμου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στην ΙεράΜονήΤιμίου Προδρόμου Παληουρίου.

****

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το Σάββατο24 Ιουνίου, θα προστεί τηςακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Τ.Κ. Μοσχάτου.

****

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Παρασκευής23 Ιουνίου 2023 και ώρα 7:30΄μ.μ.,, θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Τ.Κ. Προδρόμου.

 

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση Cinematic Arts & Cultural Diversity του Ινστιτούτου Κομφούκιος του Π.Θ.
Επόμενο άρθρο Στους 34,1oC πλησίασε η θερμοκρασία την Τετάρτη στην πόλη της Καρδίτσας