Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Πέμπτης 29 Ιουνίου 2023 και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού επί τη Συνάξει των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων στον ομώνυμο Ιερό Ναό Τ.Κ. Πύργου Ιθώμης.

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

****

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Πέμπτης 29 Ιουνίου 2023 και ώρα 7:30΄μ.μ.,θα προστεί της ακολουθία του Εσπερινού στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

****

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεόκλητος Δήμου, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Γενεσίου της Θεοτόκου Πετρίλου, την Παρασκευή 30 Ιουνίου, θα προστεί της ακολουθία του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Τ.Κ. Μπελοκομίτη.

Προηγούμενο άρθρο Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος φιλοξένησε επτά ομάδες φοιτητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Δ.Ε.Υ.Α. Μουζακίου: Διακοπή νερού την Παρασκευή 30 Ιουνίου