Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος,το εσπέρας της Παρασκευής 30 Ιουνίου 2023 και ώρα 8:00΄μ.μ.,επί τη ιερά μνήμη των αγίων ενδόξων αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού των εν Ρώμη, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού στον ομώνυμο Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Παλαμά.

Το Σάββατο 1 Ιουλίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού Τ.Κ. Κρυοπηγής.

****

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Παρασκευής 30 Ιουνίου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, καθότι πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο αυτού επ’ ονόματι των Αγίων Αναργύρων, Κοσμά και Δαμιανού.

****

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το Σάββατο 1 Ιουλίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

****

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το Σάββατο 1 Ιουλίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ιδρυματικό Ναό Αγίων αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Αστέριος Βασιλάκος: Αλωνίζουν άσκοπα τα συμπαθητικά αδέσποτα στο Μουζάκι
Επόμενο άρθρο Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος Καρδίτσας ο Ηλ. Γκιούρης