Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 και ώρα 7:30΄μ.μ., επί τη ιερά μνήμη της αγίας και ενδόξου οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής της αθληφόρου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.

Ακολούθως, θα προστεί της Λιτανείας της ιεράς εικόνος και του τιμίου λειψάνου της Αγίας και θα ομιλήσει στην πλατεία της πόλεως Φαρσάλων συμπαραστατούμενος υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Τιμοθέου.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Αθανασόπουλος, Γέρων του Ιερού Κελλίου Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου Αγίου Όρους, την Τετάρτη 26 Ιουλίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.

****

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τετάρτη 26 Ιουλίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης.

****

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Τρίτη 25 Ιουλίου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης.

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σοφάδων.

****

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεόκλητος Δήμου, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Γενεσίου της Θεοτόκου Πετρίλου, την Τρίτη 25 Ιουλίου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σοφάδων.

Ακολούθως, θα προστεί της Λιτανείας της ιεράς εικόνος και του τιμίου λειψάνου της Αγίας.

****

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιεζεκιήλ Κωνσταντάς, τηνΤρίτη 25 Ιουλίου και ώρα 8:00΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τ.Κ. Αγίας Παρασκευής.

Ακολούθως, θα προστεί της Λιτανείας της ιεράς εικόνος και του τιμίου λειψάνου της Αγίας.

Προηγούμενο άρθρο Ταμιευτήρας Σμοκόβου: Χρήσιμα συμπεράσματα - πικρές διαπιστώσεις από τα 20 χρόνια λειτουργίας του
Επόμενο άρθρο Στάση εργασίας αποφάσισε το Ν.Τ. Καρδίτσας της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 26 Ιουλίου