Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τρίτη 29 Αυγούστου 2023, θα μεταβεί στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Σμύρνης, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Σμύρνης κ. Συμεών, ώστε να μετάσχει στις λατρευτικές Συνάξεις επί τη ιερά μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Αλεξάνδρου αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Παλαιού Φαλήρου.

****

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Τρίτη 29 Αυγούστου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Καρδίτσης.

Στον Ιερό Ναό από το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023 τίθεται προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών η ιερά εικών της Παναγίας «Βασιλίσσης», η οποία θα παραμείνει στον Ιερό Ναό έως και το πρωί της Πέμπτης 31 Αυγούστου.

****

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Τετάρτη 30 Αυγούστου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Νέα αποκτήματα στο Δημοτικό Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μουζακίου