Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023, θα αναχωρήσει για την Καλαμάτα, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, όπου το απόγευμα στις 7:00΄μ.μ. στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας θα πραγματοποιήσει εισήγηση, με θέμα: «Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κυρός Ιεζεκιήλ (1874-1953): Ένα εύλαλο παράδειγμα Άσκησης, Ευαγγελικής Φιλανθρωπίας και Χριστοειδούς Αγάπης», επ’ ευκαιρία της προγραμματισθείσης Εσπερίδας προς τιμήν του μακαριστού Αρχιερέως κυρού Ιεζεκιήλ επί τη συμπληρώσει 70 χρόνων από της κοιμήσεώς του.

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα προεξάρχει της δισαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Μονή Βελανιδιάς.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Εργατικό Κέντρο και Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ
Επόμενο άρθρο Rapid tests για covid-19 στον Δήμο Παλαμά