Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 10:00΄π.μ., θα προστεί της επισήμου Δοξολογίας επί τη εορτή του αγίου μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου, προστάτου του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Η Ιερά μας Μητρόπολη στο πλαίσιο των ποιμαντικών της δραστηριοτήτων αποφάσισε να διεξάγει κύκλο επιστημονικών διαλέξεων, καλώντας ειδικούς επιστήμονες, οι οποίοι θα αναπτύξουν καθένας από την πλευρά του θέματα που απασχολούν τη σύγχρονη πραγματικότητα και επηρεάζουν τη ζωή μας.

Οι εν λόγω επιστημονικές διαλέξεις θα διεξάγονται στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Ιερού Ναού Αγίων Σοφίας, Ιωάννου Χρυσοστόμου και Σπυρίδωνος Καρδίτσης, Καποδιστρίου και 18ης Αυγούστου 41 (κάτωθεν του Ιερού Ναού.

Η δεύτερη διάλεξη – συζήτηση με θέμα: «Εθισμός των νέων στις ψηφιακές τεχνολογίες» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 7:00΄μ.μ. με εισηγητή τον Δρ. Κωνσταντίνο Σιώμο, Ψυχίατρο παιδιών και εφήβων.

Προηγούμενο άρθρο ΑΣΚ: Στροφή στον Άρη
Επόμενο άρθρο Έκτακτη Γενική Συνέλευση Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας