Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλοχίου, ευρίσκεται στη νήσο της Αμοργού, όπουθα προεξάρχει των λατρευτικών Συνάξεων, επί τη θεομητορική εορτή των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου, στην Ιερά Μονή Παναγίας Χοζοβιωτίσσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεόκλητος Δήμου, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Γενεσίου της Θεοτόκου Πετρίλου, το εσπέρας της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου και ώρα 8:00΄μ.μ., θα προστεί της ιεράς Αγρυπνίας, επί τη θεομητορική εορτή των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου, στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Τ.Κ. Αγναντερού.

Προ της ενάρξεως της ιεράς Αγρυπνίας, θα κομίσει απότμημα του ιερού λειψάνου του εν αγίοις πατρός ημών Νεκταρίου επισκόπου Πενταπόλεως, το οποίο θα τεθεί προς προσκύνηση, αγιασμό και ηθικό επιστηριγμό των πιστών.

Το εσπέρας της Τρίτης21 Νοεμβρίου και ώρα 8:00΄μ.μ., θα προστεί της ιεράς Αγρυπνίας, επί τη ιερά μνήμη του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Ιακώβου του νέου του εν Ευβοία, στον Ιερό Ναό Αγίων Σοφίας, Σπυρίδωνος και Ιωάννου Χρυσοστόμου Καρδίτσης.

***

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Τρίτης21 Νοεμβρίου και ώρα 8:30΄μ.μ., θα προστεί της ιεράς Αγρυπνίας,επί τη ιερά μνήμη του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Ιακώβου του νέου του εν Ευβοία, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του εν Βουναίνοις Τ.Κ. Καλλιφωνίου.

Προηγούμενο άρθρο Μαχαιρώθηκαν μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καρδίτσας!!!
Επόμενο άρθρο Ολοκληρώθηκε η έγκριση και κατανομή πόρων του Leader – Η κατανομή για την Καρδίτσα