Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Τ.Κ. Προαστίου.

****

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

****

Η αγία μας Εκκλησία, την 22αν μηνός Ιανουαρίου, τιμά την ιερά μνήμη του αγίου Αποστόλου Τιμοθέου, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο σεπτός Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος.

Το πρόγραμμα των εφετινών ιερών Ακολουθιών έχει ως εξής:

– Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου ε.έ., το εσπέρας και ώρα 6:00 μ.μ., θα τελεσθεί η ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

– Την επομένη ημέρα, Δευτέρα 22 Ιανουαρίου ε.έ., ανήμερα της εορτής και ώρα 6:45 π.μ., θα τελεσθεί η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία στον ως άνω Ιερό Μητροπολιτικό Ναό.

Ευχές επί τοις ονομαστηρίοις ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας θα δεχθεί μετά το πέρας της ακολουθίας του Εσπερινού, κατά τη διανομή του άρτου και την επομένη ημέρα μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, κατά τη διανομή του αντιδώρου.

Προηγούμενο άρθρο Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Ενημέρωση για εστίες Αφρικανικής Πανώλους των χοίρων στις Περιφερειακές Ενότητες Δράμας και Σερρών