Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το απόγευμα της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 6:00΄μ.μ., θα υποδεχθεί αντίγραφο εικόνος της Παναγίας «Γοργοϋπηκόου» στην κεντρική πλατεία της Τ.Κ. Κρανέας, το οποίο και θα παραμείνει εσαεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου προς αγιασμό και επιστηριγμό των πιστών.

Ακολούθως, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού επί τη δεσποτικοθεομητορική εορτή της Υπαπαντής του Σωτήρος Χριστού στον ως άνω Ιερό Ναό.

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Υπαπαντής του Σωτήρος Χριστού Τ.Κ. Θετιδίου Φαρσάλων.

****

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το απόγευμα της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου και ώρα 8:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού της ιεράς Αγρυπνίας επί τη δεσποτικοθεομητορική εορτή της Υπαπαντής του Σωτήρος Χριστού στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Η Περιφέρεια Θεσσαλίας Συνδιοργανωτής του Innovent Forum, της Μεγαλύτερης Υβριδικής Εκδήλωσης Επιστήμης & Τεχνολογίας στην Ελλάδα
Επόμενο άρθρο Δ. Κουρέτας: Η περιφέρεια στο πλευρό των αγροτών