Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή (Τελώνου και Φαρισαίου) 25 Φεβρουαρίου 2024, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Μητροπολιτικό – Κοιμητηριακό Παρεκκλήσιο Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καρδίτσης.

Προ της Απολύσεως, θα τελέσει το ετήσιο ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού Αναστασίου Κουτσοπούλου, ενός εκ θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στην περιοχή των Τεμπών.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας, θα μεταβεί στην Καλαμπάκα, όπου θα μετάσχει στην ακολουθία του Εσπερινού επί τη ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου μάρτυρος Θεοκλήτου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας για να ευχηθεί στον άγοντα την ονοματική του εορτή Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο.

Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, θα μετάσχει στην Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ως άνω Ιερό Μητροπολιτικό Ναό.

****

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή (Τελώνου και Φαρισαίου) 25 Φεβρουαρίου, θα προστεί της ακολουθία του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

****

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή (Τελώνου και Φαρισαίου) 25 Φεβρουαρίου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Νέο αγροτικό συλλαλητήριο με τρακτέρ στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Στις 11 Μαρτίου η συνάντηση Μητσοτάκη με τους αγρότες της Θεσσαλίας