Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 6:00΄μ.μ., επί τη ιερά μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Νεκταρίου επισκόπου Πενταπόλεως του εν Αιγίνη του θαυματουργού, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Παλαμά, καθότι πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο αυτού αφιερωμένο στον Άγιο Νεκτάριο.

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Καρδίτσης.

Στον ως άνω Ιερό Ναό φυλάσσεται ως τιμαλφές απόκτημα απότμημα του ιερού λειψάνου του εν αγίοις πατρός ημών Νεκταρίου επισκόπου Πενταπόλεως του εν Αιγίνη του θαυματουργού.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως,την Τρίτη 8 Νοεμβρίου και ώρα 6:00΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού και της Λιτανείας της εικόνος και του ιερού λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Καρδίτσης.

***

ΟΑιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου και ώρα 5:30΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού και την ιερά Παράκληση προς τιμήν του Αγίου Νεκταρίουστον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Καρδίτσης.

Προ της Απολύσεως, θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα: Ο άνθρωπος του Θεού Νεκτάριος. Ειρηνικός και ανεξίκακος.

Προηγούμενο άρθρο Κ. Τσιάρας: Η κυβέρνηση της ΝΔ υλοποιεί τα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας
Επόμενο άρθρο Δράσεις για την Υγεία Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Καρδίτσας