Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεοςτην Κυριακή (της Τυρινής) 17 Μαρτίου 2024, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Τ.Κ. Καλλιθήρου.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Α΄ Κατανυκτικού Εσπερινού (Εσπερινός της Συγγνώμης) στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Ακολούθως, θα πραγματοποιήσει την έναρξη των ομιλιών της Μεγάλης Τεσσαρακοστής με γενικό θέμα: «Ημεροδρόμιο Μεγάλης Εβδομάδος». Οι τελευταίες έξι ημέρες της επιγείου ζωής του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

****

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή (της Τυρινής) 17 Μαρτίου 2024, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Α΄ Κατανυκτικού Εσπερινού (Εσπερινός της Συγγνώμης) και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.

****

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή (της Τυρινής) 17 Μαρτίου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

****

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεόκλητος Δήμου, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Γενεσίου της Θεοτόκου Πετρίλου, το εσπέρας της Κυριακής (της Τυρινής) 17 Μαρτίου και ώρα 6:00΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Α΄ Κατανυκτικού Εσπερινού (Εσπερινός της Συγγνώμης) και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μουζακίου.

****

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Κυριακής (της Τυρινής) 17 Μαρτίου και ώρα 6:00΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Α΄ Κατανυκτικού Εσπερινού (Εσπερινός της Συγγνώμης) και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ρουμ Παλαμά.

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συλλυπητήριο μήνυμα του Κώστα Αγοραστού για το θάνατο του Γιώργου Λαδόπουλου
Επόμενο άρθρο Η Ομάδα Γυναικών Καλλιθήρου τίμησε την 8η Μάρτη