Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Παρασκευής 29 Μαρτίου 2024 και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου και θα ψάλλει τους Β΄ Χαιρετισμούς προς την Κυρία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Παρασκευής 29 Μαρτίου και ώρα 6:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου και θα ψάλλει τους Β΄ Χαιρετισμούς προς την Κυρία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τ.Κ. Καρποχωρίου.

***

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Παρασκευής 29 Μαρτίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου και θα ψάλλει τους Β΄ Χαιρετισμούς προς την Κυρία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τ.Κ. Μαυρομματίου.

***

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου και ώρα 7:00΄μ.μ., στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσηςθα τελεσθείη ακολουθία των Β΄ Χαιρετισμών προς την Κυρία Θεοτόκο.

***

Η Ιερά μας Μητρόπολη στην προσπάθειά της να διευκολύνει αλλά και να δώσει την ευκαιρία στους εργαζομένους και στους νέους, να μετέχουν της πνευματικής ευκαιρίας που προσφέρεται την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής με την ακολουθία των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο θα πραγματοποιεί και δεύτερη ακολουθία των Χαιρετισμών στον Ιερό Αγίου Γεωργίου Καρδίτσης κάθε Παρασκευή 8:30΄μ.μ..

Προηγούμενο άρθρο Υποχρέωση των ιδιοκτητών ακινήτων η εφαρμογή μέτρων πυρασφάλειας
Επόμενο άρθρο Ξεκινάει η υλοποίηση του πλαισίου για την στήριξη των αγροτικών εκμεταλλεύσεων