Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 και ώρα 6:30΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τ.Κ. Γεφυρίων.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Τετάρτη 10 Απριλίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Τετάρτη 10 Απριλίου και ώρα 6:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

***

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Τετάρτη 10 Απριλίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Τ.Κ. Μάρκου.

Προηγούμενο άρθρο Απαγόρευση της κυκλοφορίας επί της οδού Χατζημήτρου
Επόμενο άρθρο Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής Μουζακίου στις 25/4