Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας του Σαββάτου 27 Απριλίου 2024 και ώρα 6:30΄μ.μ., θα παραστεί στην Εκδήλωση, που διοργανώνει η Ιερά μας Μητρόπολη και ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σοφάδων, με τίτλο: «Σήμερον έαρ μυρίζει…» – Πάσχα με τον Παπαδιαμάντη, όπου η καλλιτέχνις Αλίκη Καγιαλόγλου, που έχει αφιερώσει τη ζωή της στην αναζήτηση της πνευματικότητας της Τέχνης, διαβάζει διηγήματα του «κοσμοκαλόγερου» των ελληνικών γραμμάτων Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη.

Την Κυριακή των Βαΐων 28 Απριλίου 2024, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης.

Το εσπέρας της Μεγάλης Δευτέρας29 Απριλίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Φαρσάλων.

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης 30 Απριλίου, θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Μηνά Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή των Βαΐων 28 Απριλίου, θα προστεί της ακολουθία του Όρθρου και της Θείας λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Νυμφίου στον ως άνω Ιερό Μητροπολιτικό Ναό.

Το εσπέρας της Μεγάλης Δευτέρας 29 Απριλίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή των Βαΐων 28 Απριλίου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Νυμφίου στο ως άνω Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο.

Το εσπέρας της Μεγάλης Δευτέρας 29 Απριλίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Νυμφίου στο ως άνω Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο.

Προηγούμενο άρθρο Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Λειτουργία Κτηνιατρικών Γραφείων στις 27 & 28/04/2024