Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Μεγάλης Τρίτης 30 Απριλίου 2024 και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 1 Μαΐου, θα τελέσει το Μυστήριο του ιερού Ευχελαίου στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 5:00΄μ.μ., θα τελέσει το Μυστήριο του ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Στις 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νιπτήρος στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Μεγάλης Τρίτης 30 Απριλίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Νυμφίου στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

Το εσπέρας της Μεγάλης Τετάρτης 1 Μαΐου και ώρα 5:30΄μ.μ. θα τελέσει το Μυστήριο του ιερού Ευχελαίου και στις 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Νιπτήρος στο ως άνω Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο.

***

Ανακοινώνεται από την Ιερά μας Μητρόπολη ότι η Ιερά Μονή Παναγίας «Πελεκητής» παραμένει ανοιχτή καθημερινά από τις 10:30΄π.μ. έως τις 4:00΄μ.μ.

Προηγούμενο άρθρο Μοναχικός λύκος - Φιλοσοφικό του Κώστα Βλάχου
Επόμενο άρθρο Θεσσαλία: Ο χάρτης των παγωμένων εισφορών για τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον Daniel