Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 7:00΄μ.μ., θα μετάσχει στην ακολουθία του Εσπερινού επί τη ιερά μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Ιωάννου του Χρυσοστόμου στον ομώνυμο Ιερό Ναό Καλαμάτας, ώστε να ευχηθεί στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο για την ονοματική του εορτή.

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, θα μετάσχει στο πολυαρχιερατικό συλλείτουργο στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα μετάσχει στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων, ώστε να ευχηθεί στον άγοντα την ονοματική του εορτή Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο.

****

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Σιακάρας, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και ώρα 6:00΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Σοφίας, Ιωάννου Χρυσοστόμου και Σπυρίδωνος Καρδίτσης.

****

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίων Σοφίας, Ιωάννου Χρυσοστόμου και Σπυρίδωνος Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Δράσεις για την Υγεία Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως της Καρδίτσας