Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023,θα αναχωρήσει για τη νήσο της Σαντορίνης, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλοχίου, ώστε να μετάσχει στις λατρευτικές Συνάξεις επί τη δεσποτικοθεομητορική εορτή της Υπαπαντής του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, επ’ ευκαιρία της πανηγύρεως του ομωνύμου Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Θήρας.

***

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου Τ.Κ. Καστανέας.

Στον ως άνω Ιερό Ναό φυλάσσεται η τιμία κάρα του Αγίου μάρτυρος Τρύφωνος.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 8:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού της ιεράς Αγρυπνίας επί τη δεσποτικοθεομητορική εορτή της Υπαπαντής του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρδίτσης.

Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού Τ.Κ. Θετιδίου Φαρσάλων.

Προηγούμενο άρθρο Κεντρική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Ανάβρα-Προάστιο λόγω Αγροτικών Κινητοποιήσεων
Επόμενο άρθρο Ελληνική Λύση: Κόβονται και μένουν αναξιοποίητα 900 σχολικά γεύματα την ημέρα στον ν. Καρδίτσας