Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος,το εσπέρας του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου 2023 και 5:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.

Προ της Απολύσεως, θα ευλογήσει και θα κόψει τη βασιλόπιτα του Συλλόγου Ιεροψαλτών Φαρσάλων «Ρωμανός ο Μελωδός».

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου (Τελώνου και Φαρισαίου), θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τ.Κ. Καρδιτσομαγούλης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ.,θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο εσπερινό του κήρυγμα με θέμα: «ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ» στον ως άνω Ιερό Μητροπολιτικό Ναό. Θα προηγηθεί Ιερά Παράκληση (5:30΄μ.μ.).

Το εσπέρας της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίουκαι ώρα 6:30΄μ.μ., κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεωργίου, θα μετάσχει στην ακολουθία του Εσπερινού στην Ιερά Μονή Οσίου Λουκά Στειρίου Βοιωτίας.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου (Τελώνου και Φαρισαίου), θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Προσκύνημα Οσιομάρτυρος Νικολάου του εν Βουναίνοις.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου (Τελώνου και Φαρισαίου), θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Κεντρική Οδός: Ακραία Καιρικά Φαινόμενα από την Κυριακή 5/2
Επόμενο άρθρο Το πρόγραμμα ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού το Σάββατο 4/2