Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Τετάρτης 8 Μαρτίου 2023 και ώρα 6:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου Τ.Κ. Χάρματος.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Τετάρτης 8Μαρτίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σοφάδων.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Τετάρτης 8 Μαρτίου και ώρα 6:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

***

Ο ΑιδεσιμολογιώτατοςΠρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Τετάρτης 8 Μαρτίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Ομάδα γυναικών Ταμασίου: Να μην σιωπήσουμε
Επόμενο άρθρο Αναβάλλεται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας