Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Παρασκευής 10 Μαρτίου 2023 και ώρα 6:00΄μ.μ., θα υποδεχθεί στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Φαρσάλων τεμάχια των ιερών Λειψάνων του εν αγίοις πατρός ημών Λουκά του ιατρού, του εν αγίοις πατρός ημών Νικολάου του Πλανά, του αγίου και ενδόξου νεομάρτυρος Φιλουμένου του Ιεροσολυμίτου και του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Ιωάννου του Ρώσου, αποθησαυρισμένων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό  Αγίου Νικολάου Βόλου.

Ακολούθως και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου και θα ψάλλει τους Β΄ Χαιρετισμούς προς την Κυρία Θεοτόκο στον ως άνω Ιερό Ναό.

Το Σάββατο 11 Μαρτίου, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Παρασκευής 10 Μαρτίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θατελέσει την ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου και θα ψάλλει τους Β΄ Χαιρετισμούς προς την Κυρία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρδίτσης.

***

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως το εσπέρας της Παρασκευής 10 Μαρτίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου και θα ψάλλει τους Β΄ Χαιρετισμούς προς την Κυρία Θεοτόκο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Εισαγωγή μαθητών στα Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία για το σχ. έτος 2023-24
Επόμενο άρθρο Συγκέντρωση των μαθητών του Παλαμά στη μνήμη των 57 νεκρών στα Τέμπη