Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Β΄ Κυριακή των Νηστειών (του αγίου Γρηγορίου του Παλαμά) 12 Μαρτίου 2023, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Τ.Κ. Ελευθεροχωρίου Φαρσάλων.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία τουΓ΄ Κατανυκτικού Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο εσπερινό του κήρυγμα με θέμα: «ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ».

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Β΄ Κυριακή των Νηστειών (του αγίου Γρηγορίου του Παλαμά) 12 Μαρτίου, θα προστεί στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Γ΄ Κατανυκτικού Εσπερινού στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μουζακίου.

Προ της Απολύσεως, θα πραγματοποιήσει επίκαιρη ομιλία.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Μητροφάνης Αγαπίδης, το εσπέρας της Κυριακής 12 Μαρτίου και ώρα 6:00΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Γ΄ Κατανυκτικού Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φαρσάλων.

Προ της Απολύσεως, θα πραγματοποιήσει επίκαιρη ομιλία.

***

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Β΄ Κυριακή των Νηστειών (του αγίου Γρηγορίου του Παλαμά) 12 Μαρτίου, θα προστεί στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας στο πλευρό των βιοπαλαιστών αγροτών
Επόμενο άρθρο Με την παράσταση Ηλέκτρα Σούρδα Κοζάνης θα ανοίξει η αυλαία του 38ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου